Reviews

Delicious and wonderful presentation

★★★★★
The food was delicious. Dutch and other guests who had never eaten Kenyan food really enjoyed it. Everyone came for a second helping!
- Ms. Kadogo Nyawade, fundraising event

Informatief en heel veel gezelligheid!

★★★★★
Mama Kenia heeft voor ons een kookworkshop verzorgd tijdens het vrijgezellenfeest van een vriendin. Ze heeft het enorm goed voorbereid en ons heel veel geleerd deze dag! En haar warme persoonlijkheid maakt de dag helemaal af. Echt een aanrader!
- Sophie Tekelenburg

Heerlijk en authentiek

★★★★★
Ik heb al een paar keer mogen genieten van het eten van Mama Kenia. Het is ieder keer weer heerlijk en echt Keniaans. De samosas blijven favoriet maar de rest is ook heerlijk.
- Herbert Schilthuis

Hart voor het vak!

★★★★★
Mama Kenia heeft hart voor het vak! De voorbereiding voor de kookworkshop was fantastisch. Ik vond het zo leuk om met z'n allen bezig te zijn en het samen op te eten. Eten is voor mij een manier om mensen met elkaar te verbinden en dat heeft Mama Kenia zo goed gedaan! Nog steeds maak ik gebruik van de recepten die ze achteraf met ons heeft gedeeld. Dank je wel!
- Elisa Syakur

Passie voor gender-gelijkheid

★★★★★
Mama Kenia heeft voor ons gekookt tijdens de Power of Partnerships workshoop for female entrepreneurs van KIT en FMO. Niet alleen was het eten heerlijk, jullie passie voor ondernemerschap en gender gelijkheid was inspirerend!
- Saskia Vossenberg

Heeeerlijk! Asanta Sana Mama Kenia!

★★★★★
Voor de tweede keer tijdens een studiedag op onze school zijn onze 45 leerkrachten verwend met allerlei lekkernijen van Mama Kenia. Het was heerlijk! Iedereen heeft genoten! Hopelijk zien wij je nog eens terug.
- RKBS De Waterwilg

Schrijf zelf een review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content