MAMA KENIA BLOG

The Sunny side of things

The Sunny side of things

Fietsend naar huis bedacht ik mij hoe leuk het is dat je in Amsterdam gewoon tegen iemand aan kunt lopen die haar roots in Kenia heeft. Het land waar ik zoveel warme herinneringen aan heb. Het land waar ik doorheen heb gereisd, waar familie heeft gewoond, waar ik de vader van mijn kind heb leren kennen en waar ik vier maanden stage heb gelopen na mijn studie en nog nooit zo’n zorgeloze periode in mijn leven heb gekend.

Lees meer
Mama Kenia Supporter – Sjaak Hartog

Mama Kenia Supporter – Sjaak Hartog

Sjaak, een geboren verhalen vertelaar. Zonder Sjaak was Mama Kenia nooit geboren. Het idee en visie had ik, maar hij heeft letterlijk het leven in haar geblazen. Door met zijn creativiteit mijn idee vorm te geven. Sjaak ging meteen tekenen. Opeens was er een logo, een tastbare vormgeving van het idee, en opeens was Mama Kenia iets tastbaars…iets wat prachtig mooi was…iets waar ik op kon bouwen.

Lees meer
Mama Kenia Supporter – Twan Nooitmeer

Mama Kenia Supporter – Twan Nooitmeer

Dat je mensen die later van onschatbare waarde voor je blijken in de meest ongebruikelijke plekken ontmoet heeft mijn ontmoeting met Twan Nooitmeer bewezen. Twan heb ik namelijk in de Uber ontmoet. Of all places! Hij als ondernemer-chauffeur, ik als overhaaste klant onderweg naar een event van Amref International waar ik als spreker was uitgenodigd.

Lees meer