MAMA KENIA BLOG

Mama Kenia Supporter – Twan Nooitmeer

Dat je mensen die later van onschatbare waarde voor je blijken in de meest ongebruikelijke plekken ontmoet heeft mijn ontmoeting met Twan Nooitmeer bewezen. Twan heb ik namelijk in de Uber ontmoet. Of all places! Hij als ondernemer-chauffeur, ik als overhaaste klant onderweg naar een event van Amref International waar ik als spreker was uitgenodigd.

Met taxi chauffeurs kletsen heb ik altijd leuk gevonden. Het is gezellig en je hoort verrassende dingen. Zo ook deze dag. Twan bleek naast Uber ondernemer ook een opkomende fotograaf te zijn. Of hij wat foto’s van Mama Kenia voor zijn portfolio kon maken? Graag! Daar hoefde hij mij geen twee keer voor te vragen.

Visitekaartjes uitgewisseld en geen week later zaten we bij mij een bakkie te doen en plannen te maken. Mooi!

Inmiddels heeft Twan op twee belangrijke Mama Kenia events prachtige mooie foto’s voor Mama Kenia gemaakt. Op een thuisfeest in Eefde, en plaats gelegen in Lochem, Gelderland en tijdens het 180 Amsterdammers Event in de OBA te Amsterdam.

Daarnaast heeft hij mij aan een aantal getalenteerde jongen ondernemende creatievelingen uit zijn netwerk geïntroduceerd. Zij hebben mij ook verder geholpen. Wie dat zijn en hoe ze aan Mama Kenia bijdragen hebben volgt in een aparte blog.

Een ding is zeker, Twan Nooitmeer is een kanjer!

Wil je zijn werk zien of hem contacteren?
Naam: Twan Nooitmeer
Links: Brandpunt Foto, Facebook

Interessante plekken:
Eefde is een plaats in de Nederlandse gemeente Lochem, provincie Gelderland. Het is gelegen aan het Twentekanaal en heeft 4.379 inwoners.
OBA – Oosterdokskade 143 inspireert alle amsterdammers om te blijven leren; maakt kennis, culturen en informatie voor iedereen bereikbaar en toegankelijk; stimuleert reflectie, ontmoeting en betrokkenheid bij stad en buurt.